Saker vi gärna berättar.

Vi fyller på i butiken.

Vi fyller på i butiken.

Under vintern och våren har vi kompletterat vår butik med ett antal nya produkter som vi tillverkar här i Sverige. Dels har vi nu äntligen fått in vår "ULL T-SHIRT" för både dam och herr men också vår "ULLBOXER" och "ULLHIPSTER" med extra hög midja. De hindrar den där kalla och obehaglig vinden att leta sig in i glipan mellan tröja och byxa.


Supertjock och superhärlig!

Supertjock och superhärlig!

Vi fick frågan om vi skulle kunna ta fram en tjockare ullsocka. Ja visst kan vi det, tänkte vi. Så i höst kommer den, "SUPERTJOCK ULLSOCKA". Perfekt att dra över vår tunna ”ULLSTRUMPA” som ett andra lager när det blir riktigt kallt eller att ha på sig när man vill mysa runt hemma och det drar lite kallt runt fötterna.


Haunted by Simon and Daniel

Haunted by Simon and Daniel

Låt oss presentera Simon och Daniel. Två barndomskompisar från en liten by i norrland. Två personer som personifierar Haunted by Nature. De sa upp sig från sina jobb, skaffade en skåpbil, byggde om den till en husbil och gav sig av för att uppleva det som många drömmer om men få får se. Genom deras foton och filmer kommer vi att få följa med dem på deras resa från den norrländska pärlan Paljakka och vidare ut i Europa. Resan följer man på vårt Instagramkonto @hauntedbynature. Lycka till @mountainnorth.co


Pioneers höll låda för äventyrslystna åskådare

Pioneers höll låda för äventyrslystna åskådare

Under en kväll i november höll Naturkompaniet Pioneers föredrag om deras utmanande tävlingar runt om i världen. Det bjöds på tips om både klädval och platser att besöka. Allt ifrån det stora äventyret i sydamerikas djungler till att vandra och tälta längs Roslagsleden.


Vår "Ullmössa" är här för att värma

Vår "Ullmössa" är här för att värma

Lagom till hösten och vintern har vi fått in vår "Ullmössa". En tunn mössa stickad i merinoull som passar på väg till jobbet eller när man ska ut i skog och mark. Den är stickad i Västra Götaland. Jo, och varm är den också. Köp den här.


Från äventyret runt hörnet till Paraguay

Från äventyret runt hörnet till Paraguay

Inte för att man måste ta sig genom ogenomtränglig terräng, paddla eller cykla i 5 dygn för att uppskatta våra tunna ullstrumpor. Men läs gärna om Naturkompaniet Pioneers som gjort just det i Adventure Racing Paraguay, det kan man kalla äventyr.


"Liten ullstrumpa"

"Liten ullstrumpa"

Nu har vi fått in den i vår butik. Den kommer i storlekarna 22-24 & 25-27. Tillverkad i merinoull och redo för de små äventyren runt husknuten. Köp den här.


Följ oss på Instagram @hauntedbynature